ToekomstGroep trekt investeerder Axeco Participaties aan als partner

ToekomstGroep trekt investeerder Axeco Participaties aan als partner

ToekomstGroep, de betrouwbare, innovatieve partner voor multifunctioneel onderhoud en nieuwbouw, trekt Axeco Participaties aan als partner om samen mee door te groeien. Axeco Participaties zal een meerderheidsbelang verwerven in ToekomstGroep en samen met de bestaande directie de succesvolle strategie voortzetten.

Dick Zwarthoed en Jan Piet Konijn: “Wij verheugen ons op de toekomst. Met duurzaamheid en circulariteit als uitgangspunt zal de ToekomstGroep de komende jaren nieuwe diensten ontwikkelen en bestaande diensten verbeteren. Samen met Axeco Participaties hebben wij de meerjarenstrategie van de ToekomstGroep uitgestippeld. Daarmee maken wij onze ambities waar – en de toekomst n g een stukje mooier”.

Bart Buijs en John Hak, Axeco Participaties: “ToekomstGroep’s missie als betrouwbare, innovatieve partner voor vastgoedonderhoud, renovatie en bouw waarbij duurzaamheid, circulariteit en de klant centraal staan, past perfect in onze investeringsfilosofie om een bijdrage te leveren aan grote
maatschappelijke vraagstukken. ToekomstGroep heeft zich onder leiding van de directie fantastisch ontwikkeld. Wij kijken er naar uit om het team van ToekomstGroep te ondersteunen bij het realiseren van de ambities van het bedrijf”.

Cornerstone Partners, een onafhankelijke adviseur op het gebied van fusies en overnames met name gespecialiseerd in de bouwsector, heeft de transactie gearrangeerd en ToekomstGroep begeleid als haar financieel adviseur.

Over ToekomstGroep
ToekomstGroep is een integrale aanbieder van onderhouds- en bouwwerkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24-uurs service. ToekomstGroep richt zich op woningbouwcorporaties en andere klanten als zorginstellingen, hotels, overheden, aannemers en bedrijven. ToekomstGroep is actief in de regio Noord-Holland, het noordelijke deel van Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, met de kop van Noord-Holland als kerngebied. ToekomstGroep heeft langjarige relaties met haar opdrachtgevers, mede gedreven door haar goede reputatie op zowel technisch als
sociaal gebied.

www.toekomstgroep.nl

Over Axeco Participaties
Axeco Participaties helpt sterke bedrijven voorop te lopen om een betere toekomst te bouwen. Dat doet zij door te investeren in middelgrote bedrijven en als betrokken aandeelhouder mee te bouwen aan de aansprekende strategie, sterke cultuur en executiekracht die nodig zijn om ambities waar te maken. Daarmee laat Axeco Participaties zien dat maatschappelijk en financieel succes hand in hand gaan.

www.axeco-participaties.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.